veletiny0123

DVÉ VYROVNANÁ UTKÁNÍ BODY NEPŘINESLA

Ve čtvrteční podvečer odjeli hráči Áčka k dalšímu mistrovskému utkání na půdu ambiciózního týmu do Veletin….

Spojený tým Drslavic a Veletin se před vzájemným duelem nacházel na 4. místě a byl tedy papírovým favoritem této předehrávky. Od samého počátku však byl zápas naprosto vyrovnaný.

Obě úvodní čtyřhry jsme prohráli nejtěsnějším rozdílem, tedy 3:2 na sety, což byla velká škoda. Vedení 2:0 by jistě přineslo psychickou výhodu a kdoví, jak by se dále utkání vyvíjelo. Nakonec jsme dalších pět utkání prohráli těsně 3:2 a o nějakém exportu bodů jsme si mohli nechat jenom zdát.

Určitě byl tento zápas velká zkušenost a přes jednoznačný konečný výsledek jsme zjistili, že i proti mnohem lepším soupeřům se dá odehrát vyrovnaná partie.

Drslavice-Veletiny „B“ – Horní Němčí „A“ 15:3

Body: Kocůr 2, Dvori 1

hnB-banovC 280123

V sobotu svůj mistrovský zápas odehrálo rovněž Béčko, které čekal ještě větší oříšek v podobě našlapaného týmu Bánova, který bojuje na dálku o postup se suverénem soutěže, Komňou.

Kluci se propastného rozdílu v tabulce vůbec nezalekli a od začátku dávali favoritovi najevo, že v Horněmčanském kulturáku nedají svou kůži zadarmo. Bánov odešel ze 14 utkání poražen jen jedinkrát a soupeř moc nechápal, jak mohou kluci z Béčka bojovat o záchranu.

Zápas došel až do stavu 9:8 pro hosty a Pali bojoval o konečnou remízu 9:9. Urvat bod se však nepodařilo a Bánov nakonec odvezl všechny body za nejtěsnější výhru 10:8. Každopádně klukům patří velký dík za neskutečnou bojovnost.

Horní Němčí „B“ – Bánov „B“ 8:10

Body: Pali 3, Bob 2, Jackie 2, čtyřhra Pali + Jackie 1

Přidej svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *