DN E - HN A 110223

ŠŇŮRU PROHER JSME NEPŘETRHLI ANI TENTOKRÁT

Sezóna je v plném proudu a my jsme odehráli dalších několik utkání. Přestože měly oba týmy velmi blízko alespoň k remíze, vytoužené body nám dál unikají.

Každým dalším zápasem poznáváme, o kolik jsou vyšší třídy kvalitnější, než ty, ve kterých jsme hrávali v předchozích letech. Tím, že se můžeme potkávat s kvalitnějšími hráči, ale získáváme postupně více zkušeností a sebevědomí.

„A“ tým se nejdříve potkal s přímým soupeřem o sestup. V Břestku protivník nastoupil v nejsilnější možné sestavě a vrátil nám porážku, kterou jsme jim na podzim uštědřili my. O nejtěsnější prohře 10:8 rozhodovalo jen pár míčků.

Brestek-HN 050223

V Dolním Němčí jsme narazili na silnějšího soupeře. Všichni kluci mají zkušenosti i z krajských soutěží. I tak se nám podařilo vyhrát 5 zápasů. Chceme pochválit domácí fanoušky, kterých se na derby sešlo dost a společně s našimi ultras vytvořili fajn atmosféru. To se nám na venkovních utkáních často nestává.

DN E - HN A 110223

Juniorka musí svá utkání často předehrávat už během týdne, protože víkendových akcí je v současné době plná řada. Nejdříve poměřila své síly s třetím týmem tabulky, Zlechovem. zápas byl dramatický až do poslední chvíle. Všichni kluci bojovali na maximum a až úplně poslední utkání rozhodlo o tom, že 4 body za výhru 10:8 si odvezl Zlechov.

Bohužel se to samé už nedá říct o dalším domácím zápase s Ostrožskou Novou Vsí. Možná i tím, že se opět muselo hrát v týdnu, chyběla obvyklá divácká podpora. Ani jeden z našich hráčů nenašel recept na zkušenějšího soupeře a s jediným bodem jsme museli pogratulovat hráčům z ONV za výhru 17:1.

Přidej svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *