Adam Bobčík vs Jirka Míšek

SEZONA SPĚJE DO FINÁLE, ČEKÁ NÁS POSLEDNÍ ZÁPAS

Už jen jediný zápas nás dělí od konce sezony 2022/23. Přestože jsme konečně posbírali nějaké body, oba týmy zůstanou v konečné tabulce na sestupových pozicích.

V 1.třídě se nám na závěr sezony nejvíce dařilo proti lídrům tabulky. S týmem Vážan, který okupuje druhé místo tabulky, jsme na domácích stolech uhráli cennou remízu. Už jistého vítěze 1.okresní třídy ze Strání jsme dokonce doma porazili 15:3, což byla teprve jejich druhá prohra.

Zima vs Vašek Popelka
Zima vs Vašek Popelka

Na stolech soupeřů už se nám tolik nedařilo. V Bánově jsme sice sehráli solidní bitvu, ale i tak jsme odjížděli s prohrou 6:12. Jen těsně nám utekly hned tři zápasy v pátém rozhodujícím setu.

Zima vs Pavel Zálešák a Mára vs Ivana Píšková

Hned o den později jsme jeli do Vlčnova. Soupeř nám nedal ani tu nejmenší šanci. V pro nás novém prostředí horní hospody jsme uhrály pouhé dva body.

Dvori vs Ivo Křapa
Dvori vs Ivo Křapa

Juniorka si svůj důležitý zápas odehrála před domácími fanoušky proti Vlčnovu. Velmi slibně rozehrané utkání jsme v polovině vedli 6:3. Kluci z Vlčnova se ale nevzdali a musel rozhodnout až úplně poslední zápas, který jsme bohužel prohráli a celé utkání ztratili 8:10.

Pali vs Radek Mlynek
Pali vs Radek Mlýnek

I naši borci z béčka si vyzkoušeli, jaké je to hrát dva dny za sebou. Nejdříve vyjeli k nejvzdálenějšímu soupeři do Vážan. Základem naší celkové výhry 11:7 byly 2 body z obou čtyřher. To se nám za celou sezonu povedlo vůbec poprvé.

O den později jeli kluci do Bílovic. Podobně jako v zápase áčka v Bánově, i v Bílovicích jsme ztratili tři zápasy až v pátém setu po výsledku 9:11. I to rozhodlo o konečné prohře 6:12. Každopádně velmi pozitivní je úplně první Pospova singlová výhra v jeho kariéře:-)

Z organizačních důvodů už béčko nepojede k poslednímu zápasu do Újezdce. První tým se rozloučí se sezonou a svými věrnými fanoušky v domácím prostředí v sobotu 25.března proti Bílovicím. Tak nás přijďte podpořit!

Přidej svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *