zima vs Ctibor 111123

JUNIORKA ATAKUJE ŠPIČKU TABULKY, ÁČKO KONEČNĚ ŠLÁPLO NA PLYN

Polovina sezóny je skoro za námi a naši borci z béčka pokračují ve vítězném tažení. Body úspěšně sbírají všichni členové týmu.

Lídrem mužstva a aktuálně i vůbec nejlepším hráčem 4.třídy je Jackie. Ze 35 svých odehraných zápasů prohrál jediný a to nešťastně až v koncovce pátého setu.

Ale ani ostatní nezaostávají. V první desítce žebříčku úspěšnosti máme hned 4 hráče. Zřejmě si berou inspiraci z našich českých tenistek.

Banov - HN 021223

A-tým tak úspěšný ve své třídě bohužel není. Nicméně poslední zápasy ukazují pozitivní progres. 8 bodů po venkovních vítězstvích ve Zlechově a Bánově nás posunulo do středu tabulky.

Každý zápas, a to i venkovní, naši fanoušci dokazují, že máme na okrese jednoznačně největší fanouškovskou podporu, za což jim děkujeme.

HN-Orechov 021123

O víkendu nás čeká dvojzápas ve Veletinách. Nejdříve vyzkouší domácí borce v sobotu naše juniorka a v neděli brzy ráno se střetne naše áčko s céčkem Veletin. Následuje poslední zápas podzimu a to ve středu 13.12., kdy béčko přivítá na našich stolech hráče z Velehradu.

Přidej svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *