Horni Nemci A - Velehrad A 051122

O VÍKENDU SE NEZADAŘILO ANI JEDNOMU TÝMU

V sobotu 5.11 k nám k utkání 1. třídy přijel elitní tým Velehradu, naše juniorka odjela o den později do Dolního Němčí….

Velehrad k nám vyslal své nejlepší hráče v čele s Helenou Hrabcovou, která je současně hráčkou druholigového ženského týmu KST Hluk.

Zápas jsme začali výborně. Vyhráli jsme obě čtyřhry a dostali se do vedeni 2:0. Krok s favoritem jsme drželi až do stavu 5:5. Pak ale přišla řada 4 proher a bylo po nadějích.

Za celkovou prohru se určitě nemusíme stydět. Většina zápasů byla vyrovnaná, pět z nich skončilo až v rozhodujícím pátém setu.

Děkujeme jako vždy věrné skupině fanoušků za jejich podporu.

Kluci z „B“ týmu v neděli brzy ráno vyrazili do Dolního Němčí. Že má Dolní Němčí dlouhodobě velmi širokou základnu hráčů vypovídá fakt, že proti nám nastoupil jejich tým „F“. V něm pravidelně nastupují mladé naděje, které doplňují hráči se zkušenostmi z vyšších výkonnostních tříd.

Šlo o zápas týmů, které ještě v sezoně nepoznaly radost z výhry za 4 body. Ani v nedělním zápase naši junioři bohužel formu nenašli. Pouze nejzkušenější z ních (Jackie) bral 3 body. Snad se karta otočí už v dalším, letos prvním domácím zápase proti Bílovicím D, které se letos také marně těší na první výhru.

Přidej svůj komentář

Přidej svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *